Don't find L.O.V.E bcoz L.O.V.E will come by itself...
Don't force anybody to L.O.V.E you bcoz he won't L.O.V.E you without his L.O.V.E

Tuesday, March 29, 2011

tetiba rase cam lain...



* dia rajin buat kejutan utk ak skrg..

                                          * dengan xsemena-mena...


                                                                  * sehingga ak terkujat + terkezut...

i know u love me!!

Friday, March 25, 2011

this appreciation goes to ???? and i mish them~~~

sedang ak tgk fb ni tetiba terasa nk tgk picha lame kt laptop nie...dan kemudian tetiba rase nk share kt korg moments during my convocation.. korg nk tgk x? bagi ibubapa sume, ini adalah moment terindah ble melihat anak2 mereka berjaya ke melanjutkan pelajaran kt peringkat yg lbh tinggi. ak akui, ak dpt lihat rase gembira dr mata abah ibu ble mereka jejak kn kaki ke dewan utk melihat ak naek pentas, ak pasti mereka mengukir senyuman sewaktu pengacara majlis menyebut "Syahidatul Husna binti Jamaludin" dilaungkan. abah lg ske sbb name dia berkumandang. ak plak rase gemuruh sewaktu name disebut2, mane taknyer, riso waktu salam nnti topi ak jatuh ke, ak terpelecok jatuh kt pentas ke, dah la wedges yg ak pakai ritu bapak tinggi, but alhamdulillah sume berjalan lancar. hurm, jom tgk2 pic bawah nie...


sewaktu abah ibu sampai dewan UiTM dr perak. dan utk pengetahuan korg, sewaktu ak dtg konvo ni ak dtg skali dgn paksu.


heheh.. disebabkan abah ibu lewat jd mereka xada tempat duduk dlm dewan jd mereka duduk la kt divider sementara tunggu ak.. =)
mereka melihat ak melalui ini sahaja...angka giliran ak sahaja dah 2ratus lbh.. xsilap ak 248.. 2nd upper degree.. keciwa sket sbb cgpa hampir2 dgn 3.50 if not leh dpt 1st upper degree n dpt bayo half dr ptptn. ok, jeles dgn eikha, ema n riena sbb dorg bayo separuh jek... hhehhe...

alhamdulillah, sume dah settle. alhamdulillah jugak coz ak lepas dan berjaya buat abah bangga dgn diriku. penghargaan ini khas buat abah ibu kerana sokongan serta xlokek dgn bantuan kewangan sewaktu diperlukan.

ciuman sayang+manja segala2nyer khas utk abah tersayang.


waktu ini ibu jeles sbb ak cium abah sorg2, ibu pon nak... so ini ciuman sayang+manja segala2nyer khas utk ibu tersayang juga.

ini my zaki. king of my .dia juga byk bg sokongan kt aku sewaktu ak terkapai2 dgn masalah emosi d segamat. dia sentiasa ada disisi ak sewaktu diperlukan. opss..lari topik. heheh.. so penghargaan goes to him as well. mmg dia ckp dia akan dtg n ak xbaget dia akan duk skali dgn family ak. ak salute giler2 kt bf ak nie. punya la ak takut abah akan marah dia if terserempak dgn zaki kt ctu, alih2 sume ok jek... yg abah ini plak sungguh unpredictable, tau x, dgn xsemena2 jek dia suoh zaki bergambar sblah ak berdua jek.. n abah yg jadi kemeraman, ouchh... ak terharu. ini la hasil tangkapan abah. nice kn?

me and my bestfriends ever, Eikha name diberi. even dlu gaduh2 but now kami jd kawan baek yg mane ak xsanggup kehilangan dia as my bestfriends.n moreover kerana kepandaian dia, ak jadikan dia as my role model n dlm diam mmg ak bersaing dgn dia. i'm forcing myself to get higher or same result as her. if ak tgk dia study, mmg saiko then ak pon ikut studi gak.. heheh.. and ak bangga punya kawan spt dia. dia dpt ANC. sape xbangge beb.. heheh...congratz dear...

ni pon kawan baek ak jugak. mereka pon ANC.. hahha... tersaiko ak + sedih sbb xpat selendang tue.. hehe, but no matter what, dorg jugak role model ak sewaktu belajar. ak ske blajar same2 dgn dorg. xkedekut ilmu itu mmg dorg. dorg sgt2 baek + pandai. dats y la dorg leh dpt DL every sem. aku bangga kawan2 baek ak dpt ANC coz they desrve it.

ni la kawan baek ak yg sewktu degree tu susah senang bersama. ak bangga punya mereka kerana mereka kawan terbaek didunia.g kuliah sama2, naek kereta sama2, g mkn bersama2, ak sakit mereka ada, ak beremosi juga mereka ada. dgn mereka ak luahkan ape yg terbuku. ak sayang mereka and alhamdulillah, kami semua dah grad dan kbykan nyer dh berkejaya dan sambung study utk ke peringkat lbh tinggi.. salute kt mereka...


pose terbaek dr ku.. hahhaha... tgk la blkg tue, ramaikan umat?? hehehe.. k lah, dah terubat rindu kt picha konvo dan kawan2 tersayang. hopefully mereka ingat kn ak sebagaimana ak ingat n rindu kt mereka.. ❤ uolssss....

Tuesday, March 22, 2011

Special Gift For U my only ❤

hye my dear

Its take quite long time for me to think, plan and create this special gift for u, specially created for u dear lover.

i am honored to present this gift for u to show my

kindly wait to receive it ya, i will wrap it nicely and lets the moments begin and lets spread the between us forever.

... i u ... 
  

Sunday, March 20, 2011






i'm so happy today...
harini g carik cincin...
sume dah settle...
dah siap test pkai...
rase dah berbungga2..
xsabar menunggu hari krjadian...

Wednesday, March 16, 2011

baby putih yang tenat n baby putih yg aktif

video

ni adalah video baby2 kucing ak yg ak jage skrg nie... kedua2nyer berwarna putih.. putih yg luar tue sgt2 aktif and now dia dah dewasa + sgt2 manja + pandai. baby putih yg kt dalam besen tu dah mati. kne ketik dgn binatang berbisa.. lipan mungkin.. sbb kaki dia lebam n bernanah2... sedih waktu dia mati.. elok2 letak dlm besen dia leh kuar dr besen tu n pg bawah meja solek ak... punya la mencari mane dia g... cian dia.. ni video terakhir baby putih yg dlm besen tue..

saksikan lah aksi ngade2 baby putih yg aktif tue... kuat betul dia maen... gelagat nyer bukan maen.. geli hati tgk... =)

Tuesday, March 8, 2011

i'm delighted.



hari ni 1st time order pizza domino online. ak order la half n half.. 1pizza ada 2 topping. n mintak dia deliver pada 2.30pm. 

nk tau x, website utk dominos ni siyes sgt2 convenience and easy user. senang n mudah nk order. siap kt bleh track dia nyer xtvt... 


seronok ble tgk xtvt dorg nie. ble sampai kt delivery phase, perut ak lg kuat berkeroncong. 

n 1 more things... pizza ak sampai pada kul 2.20pm.. bagus x? hikhik... =) 

"kenyang perut ske hati"
i'm delighted with the service

*thumbs up*

harinyer mcm dah nk dekat la weyh... nebes2...

rase cam xsabar2...

SEBAB...

cam takut2... 

TAPI....

rase cam mahu giler... 

DAN

rase berdebar2... 

SEBAB

rase cam xkeruan...

TAPI...

nak xnak, ak akan rempuhi saat2 itu juga~~


doakan ak kawan2...


lots of love:


una~~